centraal telefoonnummer
0900-2020643
SPOEDGEVAL?
Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn op Facebook Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn op Twitter registreer uw e-mailadres
spoed

spoed

Indien u ingeschreven bent bij de Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn staat het afsprakennummer óók open voor dringende spoedgevallen:

0900 - 2020643

In geval van nood kunt u, ook 's avonds, 's nachts en in het weekend, van bovenstaand nummer gebruikmaken. Luister wel even het bandje af. De avond-, nacht- en weekenddiensten doen wij in samenwerking met andere Apeldoornse dierenartsenpraktijken: Dierenkliniek Mheenpark, Dierenartsen Ugchelen en Dierenkliniek Apeldoorn Noord. Wanneer u ons telefoonnummer belt, wordt u gelijk doorverbonden met de dienstdoende dierenarts. De gegevens van de consulten tijdens de spoeddienst worden na afloop van het weekend aan ons doorgegeven en aan uw patientenoverzicht toegevoegd. U kunt voor eventuele nazorg en/of verdere behandeling gewoon weer bij ons terecht.
 

Dienstdoende dierenartsVoor meer info over Spoeddienst Dierenartsen Apeldoorn klikt u hier.
 

Bezoek aan huis van de dierenarts

In de avonduren en het weekend is het niet mogelijk dat de dierenarts bij u aan huis komt. De dierenarts moet bereikbaar en beschikbaar blijven voor (andere) spoedgevallen die zich kunnen aandienen.

Tijdens de openingstijden van de praktijk is het, in overleg, mogelijk dat de dierenarts bij u aan huis komt. Maar omdat de dierenarts niet alle medicatie en instrumenten mee kan nemen in de auto, is het handiger wanneer u met uw zieke dier naar de praktijk komt. Wanneer u zelf geen vervoer heeft, zijn er wellicht vrienden/familie/kennissen/buren die u met het vervoer kunnen helpen. U kunt ook contact opnemen met de Dierenambulance via telefoonnummer 0900-9991999.

Binnen de openingstijden van de praktijk kan de dierenarts (in overleg) wel bij u aan huis komen indien u uw dier wilt laten inslapen en u dit liever in de thuissituatie wilt laten gebeuren. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze praktijk via 0900-2020643. Vamzelfsprekend zijn de kosten voor een bezoek aan huis hoger dan een regulier consult op de praktijk, vraag hiernaar bij de assistente. 
 

Gewonde dieren zonder eigenaar

Voor zieke of gewonde dieren zonder eigenaar kunt u contact opnemen met de Dierenambulance via telefoonnummer
0900-9991999. Indien u geen gehoor krijgt bij de Dierenambulance, kunt u contact opnemen met de dierenpolitie via 144 (red een dier).

Wat is een spoedgeval?