centraal telefoonnummer
0900-2020643
SPOEDGEVAL?
Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn op Facebook Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn op Twitter registreer uw e-mailadres
uw huisdier in vertrouwde handen

uw huisdier in vertrouwde handen

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn is een dierenartsenmaatschap waar u voor alle voorkomende geneeskundige behandelingen van uw huisdier terecht kunt. Ons team bestaat uit vijf dierenartsen, zeven assistentes en een praktijkmanager. Met een kliniek en vier dependances verdeeld over Apeldoorn zijn wij altijd bij u in de buurt.
 
Voor vaccinaties, jaarlijkse controles en de behandeling van zieke en gezonde dieren kunt u bij onze praktijken een afspraak maken. In onze kliniek hebben wij bovendien de beschikking over een volledig ingerichte operatiekamer met voorbereidingsruimte. Daar vinden ook röntgen- en echografie onderzoeken plaats en ook bloedanalyses en verdere, meer specialistische, diergeneeskundige handelingen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat deze wijze van (samen)werken voor ons, maar vooral voor u en uw huisdier, vele voordelen biedt!


Een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 18:30 uur bellen met het centrale afsprakennummer 0900-2020643.

U kunt dit nummer ook bellen bij spoedgevallen in de avonduren of in het weekend. U wordt dan doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts. 

Voor telefonisch overleg over het verloop van een behandeling of andere zaken die betrekking hebben op de gezondheid van uw huisdier, zijn alle locaties natuurlijk ook op hun eigen nummer bereikbaar. Let wel op de verschillende openingstjiden per locatie
 


Een nieuwe pup in huis?

Bij onze assistentes kunt u terecht voor al uw vragen!
Geef u op voor een gratis puppyconsult!

Met onze speciale spaarkaart krijgt u na aankoop van 10 zakken Royal Canin voeding de 11de zak GRATIS!!!
Vraag ernaar bij de assistente!


Wij vinden uw mening belangrijk!

Laat uw review achter op www.dierenarts.nl

Help anderen een goede dierenarts te vinden en ons om onze dienstverlening te optimaliseren!
Zoek de dierenarts die uw huisdier heeft behandeld op www.dierenarts.nl via het zoekicoon linksonder in het scherm en beschrijf uw ervaring.