0900 - 20 20 643

Dierenarts Rian Weelink

Mijn naam is Rian Weelink.

Van jongs af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. Wij hadden altijd veel dieren thuis: honden, katten, vogels, kippen, paarden, geiten en konijnen. De keus voor de studie Diergeneeskunde was dus niet moeilijk. Na twee jaar een Hogere Laboratorium Opleiding gevolgd te hebben, werd ik ingeloot voor de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. In 2001 ben ik afgestudeerd, en sinds die tijd werk ik met veel enthousiasme als gezelschapsdierenarts.

In 2006 ben ik samen met mijn vriend en onze kat (Main Coon) naar Apeldoorn verhuisd. Na enkele maanden kon ik bij de Groepspraktijk gaan werken, wat ik nog steeds met veel plezier doe.

Ik werk voornamelijk op de praktijk Hofveld voor afspraken en op praktijk Gemzenstraat voor afspraken, operaties en het maken van röntgenfoto’s en echo’s. Daarnaast vervang ik ook soms collega’s op andere vestigingen van de Groepspraktijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten/festivals, gaan we graag op reis en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

 

Beoordeel Rian Weelink op www.dierenarts.nl