homespoed  

0900 - 20 20 643

Spoed

Voor afspraken en spoedgevallen belt u:

0900-2020643

 

De spoeddiensten verzorgen wij voor klanten van onze praktijk samen met drie collegapraktijken in Apeldoorn. Zo krijgt u huisdier ook buiten openingstijden de zorg die het verdient. Onze dienstengroep bestaat uit de volgende praktijken: 

  • Dierenkliniek Apeldoorn Noord (DAN)
  • Dierenkliniek Mheenpark
  • Dierenartsen Ugchelen
  • Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn

U kunt gewoon ons spoednummer bellen, u wordt automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.

Spoeddienst:

tussen 18:00 - 08:30 uur

en het hele weekend

Doorverwijzing in de nacht:
Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

De Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn heeft besloten de spoedgevallen in de nacht (vanaf 23 uur) door te sturen naar Evidensia DierenZiekenhuis (EDZ) Arnhem.
Dit doen we om de continuïteit en kwaliteit van onze (spoed)dienstverlening te waarborgen.

Onze dierenartsen moeten, naast de doordeweekse werkzaamheden, ook geregeld in de weekenden, avonden en nachten paraat staan om de spoedgevallen van Uw huisdieren te behandelen. Dit is zowel fysiek als mentaal een grote extra belasting.
Daarbij komt dat de complexiteit van de behandeling van spoedgevallen steeds verder toeneemt, door voortdurende ontwikkeling van de therapieën.

Indien U met een spoedgeval bij EDZ Arnhem bent geweest, ontvangen wij hiervan ook de patiëntenkaart met uitslagen en verslagen.

Voor spoedgevallen in de avonduren en overdag (ook in het weekend) kunt U als klant van onze praktijk wel gewoon binnen Apeldoorn terecht bij een van onze praktijken of bij de Apeldoornse collega’s binnen ons dienstverband.

Nadeel van doorverwijzen naar EDZ:

De reistijd kan voor U iets toenemen. Echter vanwege de gunstige ligging in Arnhem-Noord (Velperplein) is de aanrijtijd vanuit onze praktijken binnen Apeldoorn overdag 20 – 30 minuten. In de nacht zal dit korter zijn vanwege de snelheidsbeperking overdag.

 

Voordeel van doorverwijzen naar EDZ:

In EDZ Arnhem is er een team van spoeddierenartsen 24/7 voor U in het Dierenziekenhuis aanwezig. Deze spoeddierenartsen zijn speciaal opgeleid en erg ervaren in de behandeling van spoedgevallen en opname van kritieke patiënten, met de modernste apparatuur bij de hand.

Uiteraard zijn wij dan ook benieuwd naar Uw ervaringen met de dienstverlening van EDZ Arnhem, positief of negatief, om U in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.

Laat het ons alstublieft weten via info@gpda.nl of tijdens werkdagen per telefoon (0900-20 20 643).

Voor meer informatie over EDZ Arnhem kunt U kijken op hun website.

Voor de exacte locatie, route en bereikbaarheid, klikt u hier