Vacature gezelschapsdierenarts

16 - 32 uur

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts voor 16 - 32 uur per week.

Wie zijn wij?

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn (GPDA) is een gezelschapsdierenartsenpraktijk met drie vestigingen verdeeld over Apeldoorn; twee klinieken en 1 praktijk. Wij hebben een enthousiast team van 5 dierenartsen, 13 paraveterinair assistentes en en een praktijkmanager.

Wij vinden een prettige werksfeer en een veilige werkomgeving voor alle werknemers belangrijk. We streven naar een open werksfeer waarin alles bespreekbaar is en we elkaar kunnen helpen en ondersteunen om het beste uit onszelf te halen. Door collegiale intervisie en reflectie blijven we leren van elkaar en stimuleren we voortdurend de verbetering van onze dienstverlening en elkaar.

Wat bieden wij?

Je komt in een gezellig en betrouwbaar team te werken waar veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling, intern overleg en persoonlijke begeleiding. Onze klinieken beschikken over een uitgebreide apparatuur. Zo bieden we mogelijkheden op het gebied van chirurgie, echografie, röntgenologie, laboratorium en tandheelkunde. Mocht je interesse hebben in een specifiek vakgebied dan is verdere ontwikkeling daarin bespreekbaar.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts die het leuk vindt om zich samen met anderen te ontwikkelen, die wil meedenken over mogelijkheden om onze veterinaire kwaliteiten te verbeteren en die deel wil uitmaken van een fijn team.

Arbeidsvoorwaarden

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn hanteert de CAO voor dierenartspraktijken. De salariëring is afhankelijk van werkervaring. Er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan snel!

Stuur je motivatiebrief en CV naar sonja.hobbelink@evidensia.nl