Spoed

Voor afspraken en spoedgevallen belt u:

055 - 521 52 14

Spoeddienst: tussen 18:00 - 08:30 uur en het hele weekend

U kunt gewoon ons spoednummer bellen, u wordt automatisch doorgeschakeld naar het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem.

Doorverwijzing in de avond, nacht en weekend: Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Bij Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn is er, net als in andere sectoren, sprake van een tekort aan personeel. Om de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en een goed werkklimaat voor onze medewerkers te behouden hebben wij besloten de spoedgevallen in de avond, nacht en weekend door te sturen naar Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem.

Voor meer informatie over EDZ Arnhem kunt U kijken op hun website.

Voor de exacte locatie, route en bereikbaarheid, klik hier.

Indien U met een spoedgeval bij EDZ Arnhem bent geweest, ontvangen wij hiervan ook de pati├źntenkaart met uitslagen en verslagen. Uiteraard zijn wij dan ook benieuwd naar Uw ervaringen met de dienstverlening van EDZ Arnhem, positief of negatief, om U in de toekomst nog beter te kunnen bedienen. Laat het ons alstublieft weten via info@gpda.nl of tijdens werkdagen per telefoon (055 - 521 52 14).

  • Voordeel van doorverwijzen is dat er in EDZ Arnhem een team van spoeddierenartsen en paraveterinairen dag en nacht voor U in het Dierenziekenhuis aanwezig is. Deze spoeddierenartsen zijn bovendien speciaal opgeleid en erg ervaren in de behandeling van spoedgevallen en hebben de modernste apparatuur bij de hand.

  • Een nadeel van doorverwijzen is dat de reistijd voor u iets kan toenemen. Echter, vanwege de gunstige ligging van het EDZ Arnhem (Velperplein) is de aanrijtijd vanuit onze praktijken binnen Apeldoorn overdag rond een half uur. In de avond en nacht zal dit zelfs korter zijn.