Spoed

Voor afspraken en spoedgevallen belt u:

0900 - 20 20 643

De spoeddiensten verzorgen wij voor klanten van onze praktijk samen met drie collegapraktijken in Apeldoorn. Zo krijgt uw huisdier ook buiten openingstijden de zorg die het verdient. Onze dienstengroep bestaat uit de volgende praktijken: 

U kunt gewoon ons spoednummer bellen, u wordt automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.

Spoeddienst: tussen 18:00 - 08:30 uur en het hele weekend

Doorverwijzing in de nacht: Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

De Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn heeft besloten de spoedgevallen in de nacht (vanaf 23.00 uur) door te sturen naar Evidensia Dierenziekenhuis (EDZ) Arnhem. Dit doen we om de continuïteit en kwaliteit van onze (spoed)dienstverlening te waarborgen.

Onze dierenartsen moeten, naast de doordeweekse werkzaamheden, ook geregeld in de weekenden, avonden en nachten paraat staan om de spoedgevallen van Uw huisdieren te behandelen. Dit is zowel fysiek als mentaal een grote extra belasting. Daarbij komt dat de complexiteit van de behandeling van spoedgevallen steeds verder toeneemt, door voortdurende ontwikkeling van de therapieën.

Indien U met een spoedgeval bij EDZ Arnhem bent geweest, ontvangen wij hiervan ook de patiëntenkaart met uitslagen en verslagen.

Voor spoedgevallen in de avonduren en overdag (ook in het weekend) kunt U als klant van onze praktijk wel gewoon binnen Apeldoorn terecht bij een van onze praktijken of bij de Apeldoornse collega’s binnen ons dienstverband.

  • In EDZ Arnhem is er een team van spoeddierenartsen 24/7 voor U in het Dierenziekenhuis aanwezig. Deze spoeddierenartsen zijn speciaal opgeleid en erg ervaren in de behandeling van spoedgevallen en opname van kritieke patiënten, met de modernste apparatuur bij de hand.

  • De reistijd kan voor u iets toenemen. Echter, vanwege de gunstige ligging in Arnhem-Noord (Velperplein) is de aanrijtijd vanuit onze praktijken binnen Apeldoorn overdag 20-30 minuten. In de nacht zal dit korter zijn vanwege de snelheidsbeperking overdag.