0900 - 20 20 643

Gedragsadvies

Bij onze assistente Nienke Ribbink kunt u terecht met al uw vragen over het gedrag van uw huisdier. Nienke is al jaren werkzaam bij onze praktijk als paraveterinair assistente en heeft daarnaast de opleiding tot Huisdieren Gedragsadviseur bij Tinley gevolgd. In november 2017 heeft zij de opleiding voor Feline Gedragstherapeut (kattengedrag) met succes afgerond.

 

Huisbezoek 

Voor klanten van onze praktijk bieden we de mogelijkheid dat onze kattengedragstherapeut Nienke bij u thuis langskomt voor een gedragsconsult. Vooral bij agressie of ernstige angst van uw huisdier is dit aan te raden zodat Nienke beter kan beoordelen wat er speelt. Nienke kan u helpen om te beslissen of dit voor uw dier de beste weg is en kan met u een afspraak inplannen. Voor meer informatie en de kosten kunt u contact opnemen met onze assistentes via 0900-2020643 of u kunt Nienke persoonlijk benaderen via onderstaand emailadres. 

Voor gedragsadvies kunt u contact opnemen met Nienke Ribbink via de mail: n.ribbink@gpda.nl

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u vooraf een aantal vragen te beantwoorden via de volgende formulieren en deze mee te sturen met uw mail naar Nienke. 

Er zijn twee verschillende formulieren; een formulier voor katten met plasproblemen en een formulier voor alle overige gedragsgerelateerde vragen of problemen. Klik op de link van het formulier dat voor uw vraag/probleem van toepassing is en stuur het ingevulde formulier op naar n.ribbink@gpda.nl. Alvast bedankt voor uw moeite!

Formulier Gedragsadvies: Kat met plasproblemen
Formulier Gedragsadvies (voor alle overige gedragsgerelateerde vragen/problemen)

NB. Het formulier opent in Word. Na het invullen van uw gegevens en de klachtomschrijving kunt u het bestand opslaan op uw computer en als bijlage toevoegen in uw mail naar Nienke (n.ribbink@gpda.nl). Nienke zal daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Een papieren versie van de formulieren is bij al onze vestigingen op te vragen bij de assistente.

Een video-opname van het ongewenste gedrag van uw huisdier kan helpen om u een beter advies te geven. Indien u een filmpje heeft gemaakt van het ongewenste gedrag kunt u deze samen met het formulier mailen naar Nienke.