Kim Verduijn

Dierenarts

Kim Verduijn - Dierenarts
Kim Verduijn Dierenarts

Ik heb mijn dierenartsdiploma behaald in België, waarbij ik zowel in Antwerpen als in Gent heb gestudeerd. Sinds augustus 2023 ben ik hier in Apeldoorn komen werken als dierenarts. Vanaf januari 2024 ben ik ook twee dagen per week in Gent aan het werk en doe ik onderzoek naar kanker bij honden en katten.
Binnen de diergeneeskunde richt ik mij enkel op gezelschapsdieren. Ik ben zowel in de spreekkamer als bij de operaties te vinden, op beide locaties.

Mijn interesses zijn heel breed en ik vind de afwisseling van dit vak iets dat enorm veel energie geeft. Ik probeer als dierenarts altijd met de baasjes tot de beste oplossing te komen voor hun huisdier. Het oplossen van problemen kan soms moeilijk zijn in ons vakgebied, maar het puzzelen naar het juiste behandelplan zie ik als een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Het helpen van dieren, gezond of ziek, is een erg dankbaar beroep.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en rijd ik paard. Met mijn Border Collie Joey maak ik vaak lange wandelingen en met mijn Britse Korthaar x Ragdoll kruising Moby kan ik heerlijk van een middag op de
bank genieten. 

Tot snel in de praktijk!